Sivut

Minä

Minä muiden silmin

Olen persoonaltani rauhallinen ja mukava – tutustuminen ei pitäisi olla hankalaa. En kuitenkaan avaudu sinulle hetkessä, sillä minun luottamukseni on ensin ansaittava. En ole kylmä muita kohtaan, vaikka hiljaiselta vaikuttaisinkin. Niin tutkin maailmaa – hieman kauempaa ja itsekseni mietiskellen.

Olen suorastaan äidillinen hahmo – porukan hanhiemo, joka huolehtii asioista kuin asioista. Vaikka olenkin suojelevainen, annan sinulle tarpeeksi tilaa ja pyrin aina auttamaan, jos pulaan joudut. Olen myös valmis kuuntelemaan kaiken mitä sydämeltäsi löytyy, jos haluat sanoa sen ääneen. Puhelen itsekin mielelläni ja saatat yllättyä kaiken hiljaisuuden jälkeen sitä sanamäärää, johon saattaa kulua tunteja.

Vakavuuden läpi heijastuu minun iloinen ja hauska minä. Olen tietyllä tapaa rohkea ja olen myös valmis kokeilemaan kaikkea uutta. Olen kaikille kiltti, enkä suvaitse toisten loukkaamista millään lailla, joten en tyrmää enkä tuomitse ketään ja hyväksyn ihmiset sellaisenaan. Olen erityisen maltillinen ja määrätietoinen lähes kaiken suhteen ja siksi olen kaunis niin sisäisesti kuin ulkoakin.

Olen taiteilijasielu – luovuutta riittää joka lähtöön. Parhaiten osaan ilmaista itseäni piirtämällä ja kuvallisella ilmaisulla. Luovuuttani riittää myös kirjoittamiseen, johon tahdon purkaa päähäni kerääntyneitä ajatuksia. Taiteen suhteen olen intohimoinen, määrätietoinen, pikkutarkka ja omistautunut. Elämänasenteeni on olla ahkera ja tomera, myös ilmaisun kohdalla. Kaiken työn takana on ylitsepääsemätön vaatimattomuus, joka tulee vastaan kuin seinä.

Ystäville olen uskollinen ja luotettava, minulta ei tarvitse salata mitään. Olen heille kannustava ja aina tukena. Välillä meno saattaa äityä liiankin villiksi, joten osaan pitää myös jöötä tarvittaessa. Joka tapauksessa olen äärimmäisen kiitollinen ystävilleni – joita ei niin monta olekaan, vaikka tärkeintä ei olekaan määrä, vaan laatu.

Kaiken kaikkiaan minulta löytyy tarvittavat tiedot sekä taidot valitsemalleni tielle ja osaan valita kaiken viisaasti. Monipuolisella ihmisellä on kuin onkin näkemystä elämään. Pysähdyn joskus miettimään elämäni tilannetta ja miten siihen olenkaan päätynyt. Kiitän kaikkia ja kaikkea. Okei, olen ihan kiva – paitsi oikeasti epätodellisen mahtava ja ihana.

Minkälainen sinä olet?